Welkom

Welkom op de blog van Quiltster Liesbeth

dinsdag 22 november 2011

nieuwe quilt

Ik ben nu al een jaar bezig met mijn quilted diamonds en heb best al een groot stuk af. Ben ook al een tijdje aan het denken om er een andere quilt bij te maken voor de afwisseling. De kleine projectjes liggen me toch niet zo goed.
Ben dus afgelopen weekend aan een nieuw project begonnen. Ik heb hem al eens op een blog zien langs komen. En aangezien mijn stof wat ik er voor gebruik best wel grote motieven heeft, wordt het dus een saw-tooth quilt.
Zojuist heb ik mijn eerste blok (handwerk) af gekregen en daar ben ik heel tevreden over. Ook over mijn lekker ruikend huis van de appeltaart die zojuist uit de oven is gehaald. Wat zullen we smullen vanavond. Heb extra weinig gegeten vanmiddag. Wel veel in het huishouden gedaan en daar ga ik morgen mee verder.
Nou hoe vinden jullie mijn grote blok (32 a 32 cm word dit).
Als je op de foto klikt, zie je beter hoe het lichte stof er uit ziet.

3 opmerkingen:

 1. O wat prachtig. En datzelfde witte stofje heb ik gebruikt voor de quilt van mijn zoon met de blauwe lapjes. Klasse hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi blok. En ik heb de bloemetjes stof gebruikt voor de achterkant van m'n quilt die bij ons op de bank ligt.
  Groetjes, Antje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Liesbeth mooie stof gebruik je voor je blok maar van de diamonds ben ik helemaal weg wat zal dat een pracht van een quilt worden.Groetjes Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen