Welkom

Welkom op de blog van Quiltster Liesbeth

maandag 10 december 2012

feest: geen diamant maar parel

Vandaag hebben de parels voorrang op de diamanten. Het is namelijk 30 jaar geleden dat we in het huwelijksbootje stapten. Dat noemt men een parel-huwelijks jubileum. Wat vliegt de tijd toch snel: het lijkt wel alsof het gisteren was. In die dertig jaar zijn we verblijd met 2 zonen, 1 dochter, 1 schoondochter, 1 schoonzoon, 1 vriendin en 1 kleindochter. Ons gezin bestaat nu dus uit 9 personen. Afgelopen zaterdag hebben we dit heuglijke feit gevierd en we hebben familie-foto's laten maken. Vandaag doen we het lekker rustig aan en kan ik toch een beetje aan mijn diamantjes werken. Ik ben begonnen aan blokje nummer 135. Wauw, dit tempo gaat ook goed. Nog maar 45 te gaan na deze. Hoop binnenkort nog een foto te plaatsen.

8 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd. Heugelijke dag vandaag. het is ook onze trouwdag en wel de 39ste. Wel 2 dochters, een schoonzoon (in spé), geen kleinkinderen en zoals het ernaar uitziet komen die er ook niet. Maar wel een aantal achterneefjes en -nichtjes. Dus best wel veel om dankbaar te zijn.

  Groetjes Marolein uit Zoetermeer

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wens je ook een heel fijne 39e huwelijksdag. Veel plezier vandaag.

   Verwijderen
 2. Ook van mij een Felicitatie, en.... vandaag is het onze 41ste trouwdag!
  Wij hebben 2 zonen, 1 schoondochter, 1 vriendin 1 kleinzoon en 1 kleindochter!!!

  Fijne dag vandaag!
  Vriendelijke groeten van Betsie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wauw. 41 jaar al getrouwd. Gefeliciteerd. Ik hoop er ook nog veel jaren bij te krijgen.
   Wens jullie een fijne dag toe.

   Verwijderen
 3. Gefeliciteerd met jullie parel huwelijk !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd Liesbeth. Toevallig. Ook ik vier vandaag ons 30-jarig huwelijksfeest. Wij zijn 3 zonen en lieve schoondochters verder. Nog geen kleinkinderen. Er werkt er pas een de rest is nog aan de studie. Wij hebben afgelopen september een weekje met elkaar in Italië gevierd. Vanavond rustig aan en een gezellig een borreltje met elkaar. Fijne avond.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is inderdaad wel heel toevallig Marian. Ook gefeliciteerd met jullie parel-huwelijksdag.
   Wij hebben vandaag ook rustig aan gedaan, want het feest was afgelopen zaterdag met z'n allen.

   Verwijderen
 5. Van harte gefeliciteerd,dat er nog maar vele gezonde jaren bij mogen komen!!!Wij zijn deze maand 39 jaar voor de wet getrouwd en pas volegnd jaar juni 39 jaar voor de kerk. Zo ging dat in katholieke gezinnen in die tijd!!En we wilden een huis en dan moest je getrouwd zijn om op de wachtlijst te komen. Onze kinderen lagen in een deuk toen ze dit hoorden maar zo was het gewoon. En geen spijt hoor, deed het morgen weer!!!
  Fijne dag!!!

  BeantwoordenVerwijderen