Welkom

Welkom op de blog van Quiltster Liesbeth

dinsdag 9 oktober 2012

diamant foto

De laatste 2 dagen heb ik heel hard gewerkt om de laatste twee rijen aan het geheel vast te maken. Daar gaan best veel uren (7,5 tot 8) in zitten. Maar gelukkig gaat alles nog goed. Alleen krijg ik met mijn fototoestel het rechtse blokje net niet helemaal op de foto. Nu heb ik ook de breedte (tot de randen) bereikt en nu kan ik in principe de hoeken eerst helemaal afzonderlijk afmaken. Maar ik ga gewoon de volgorde van de diamantjes aan houden. Dan houd ik beter overzicht. En met het geheel ben ik ontzettend blij en dus ga ik lekker door. Ik wil toch proberen om deze hele quilt te maken. Dus na 180 blokken komen er ook nog de randen aan, maar daar gaat zeker nog wel wat tijd in zitten. Ik wil deze week beginnen aan het afwerken van de bies voor de quilt van onze dochter. Dit zal wel moeilijk worden, want de vulling is ontzettend dik. En dan is deze ook weer af.

7 opmerkingen:

 1. Mooie quilt wordt dat zeg ! Met een grote diamant in het midden, een echte blikvanger ! Succes met de bies.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je diamant quilt wordt prachtig!
  Succes met het afwerken van de quilt voor je dochter.
  Groetjes, Antje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige quilt wordt dit! En zo mooi met die blauwe rand in het centrum, komt dat terug in de hoeken? Succes met de rest.
  Groet, Marjo B-W

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Liesbeth grote complimenten je quilt word een echte diamant zo mooi en wat een werk heb je er al in zitten.Veel succes en de groetjes Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, wunderschön !!! Super toll.
  Liebe Grüße Grit

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat wordt die quilt móói! Veel werk zo te zien. Maar is het waard!
  Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen