Welkom

Welkom op de blog van Quiltster Liesbeth

zaterdag 26 mei 2012

Vandaag

Vandaag was het een lange dag. We stapten om 08.12 uur op de trein in Weert. Door omstandigheden met het treinverkeer (deuren gingen maar aan 1 kant open) besloten we in de trein maar om de winkel 't Hobbyhoekje in Huissen (komt nog een keertje aan de beurt) over te slaan en alleen de naar de 2 andere winkels te gaan waar onze voorkeur naar uit ging. Daar we ook problemen met het openbaar vervoer (en verkeerde uitleg over de bussen en straatnamen) hadden, waren we pas om 13.00 uur bij de eerste winkel. Als ik zeg: pipo, weten jullie dan wat de eerste winkel was. Ja hoor. Het was Atelier Bep in Hall. We hadden op een gegeven moment zelfs naar haar gebeld, omdat we niet meer wisten waar we moesten zijn. En Bep was zo aardig om ons te komen halen. Wat een service he. Trouwens als je dit leest: DANK JE WEL Bep. We hebben erg genoten van de winkel en de tuin en hebben aardig stofjes en patroontjes gekocht. Even voor 15.00 uur heeft Bep ons naar Zutphen gebracht om naar de volgende winkel te gaan. Daar zijn we in de buurt van Petra Prins gedropt en hebben we van deze winkel genoten. Weer zo'n mooi quiltpaleisje. Ook hier hebben we weer wat gekocht. Vervolgens vlug wat gegeten en toen rond 18.30 uur aan de terugreis begonnen. Van de aankopen heb ik helaas nog geen foto gemaakt, maar dat probeer ik morgen bij daglicht te doen. Ik was pas om 20.30 uur thuis. Maar het was net als vorige keer een mooie geslaagde dag. Hier nog enkele foto's van vandaag.

2 opmerkingen:

  1. Oh Liebeth, wat een reis hebben jullie gemaakt, en dan ook nog met die warmte, ik bewonder je. Nou ja, je moet wat over hebben voor je hobby, en bij Bep konden jullie onder de parasol uitpuffen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. zoals jullie al vertelden hadden jullie al een lange reis achter de rug..maar de pret was er niet minder om!!!...het was gezellig jullie te ontmoeten!!..;0)
    Nu lekker nagenieten van de aankopen...een fijne dag..

    BeantwoordenVerwijderen