Welkom

Welkom op de blog van Quiltster Liesbeth

maandag 23 januari 2012

twee diamantjes

Het is al weer enkele weken geleden dat ik op mijn blog was.
Ik heb een voorjaars-dipje gehad, maar ben toch lekker bezig geweest. Met het tekenen van de blokken ben ik al aardig verder gekomen. Ook heb ik enkele blokjes gemaakt en ik zit nu op het toaal van 66 diamanten die af zijn. Soms heb ik een blok uit zoveel stukjes, dat het echt niet opschiet en ik er dus meerdere dagen over doe. En dan heb je dit af en dan komt er een heel eenvoudig blokje. Zo zit het met de laatste twee en heb ik er weer maar eens een foto van gemaakt.
Verder is mijn schoonzus nog hier geweest en hebben we samen gekeken hoe ze een quilt (die bijna af is) het beste en mooiste af kan maken aan de zijkanten. Heb daar helaas geen foto gemakt. Stom van mij, maar ik probeer dit de volgende keer te doen.

3 opmerkingen:

 1. Dat worden prachtige diamanten. Nou maak je ons wel nieuwsgieig naar die quilt;))

  Groeten Miny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie diamanten zijn het geworden, en geen nood als je er zo lang over doet. Ik ben aan de Nearly Insane bezig, ook allemaal kleine stukjes, daar doe ik soms maanden over. Ik werk daar alleen op de bee aan. Het moet ook allemaal niet te snel gaan want dan komt het volgende probleem, waar laat ik het allemaal. Groetjes, Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook een hele klus al die schuine blokken met ook al die kleine stukjes! Het wordt erg mooi!
  groetjes Meta

  BeantwoordenVerwijderen